Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon

Din indkøbskurv

  Pris i alt inkl. momsDKK 0,00

  Mit Produkt

  Virker maskinerne med mit produkt??

  Vi tester gerne om dit produkt virker med vores maskiner i vores testlaboratorie. Send os venligst en prøve på 5-10 liter og også gerne emballage og låg, så laver vi en test og sender dig en video.

  Kan maskinerne påfylde varme medier?

  Ja, med et tilkøb af rustfrie tandhjul og en tragt eller varmesikker slange kan du fylde op til 90ºC varme produkter. Vi har endda varmelegemer der kan komme i tragten for at holde på varmen på dit produkt.

  Har i haft andre kunder med lignende produkt?

  Vi har solgt vores maskiner til mange forskellige produkter der bliver fyldt på meget forskelligt emballage men på grund af databeskyttelse lægger vi ikke disse data ud her.

  Service

  Hvad hvis det ikke virker, er jeg så ”fanget”?

  Vi har en af markedets bedste services og hvis vi har lavet en test med dit produkt og har sagt godt for at vores maskine virker, så tager vi den tilbage skulle det ikke fungere hos dig. Ellers så koster det returfragt og et pumpehus hvis hvis du fortryder.

  Får jeg service?

  Vi har solgt vores maskiner i over 40 år over hele verden og er vant til at give god fjernsupport og hjælpe dig i gang med reservedele og vejledning. Det sparer dig mange penge og du undgår kostbare teknikerbesøg. I særlige tilfælde henter vi din maskine til service, men det er sjældent nødvendigt.

  Taler I mit sprog?

  Vi taler dansk, tysk, engelsk og har medarbejdere der taler en smule fransk og spansk. Ellers er vi meget gode til Google Translate :-)

  Swientys Maskiner

  Hvilke dele slider?

  Det er normalt kun afskæregummi og eventuelt o-ringe der slider eller ødelægges, ellers er vores maskiner meget robuste og slider ikke. Alle sliddele kommer i øvrigt som et ekstra sæt sammen med hver maskine.

  Hvor får jeg reservedele?
  Det mest gængse reservedele kan du købe i denne webshop og mange af vores forhandlere fører ligeledes de mest gængse reservedele. Resten bliver sendt fra vores produktion i Sønderborg som regel samme dag du bestiller dem. Ønsker du en ekspreslevering er dette også muligt til næsten hvert hjørne i verden.