Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon

Din indkøbskurv

  Pris i alt inkl. momsDKK 0,00


  Om Swienty

  Swienty har bygget fyldemaskiner siden 1981

  Vi holder til i Sønderborg – en dynamisk erhvervsby tæt ved den dansk-tyske grænse. Det er her, vi har vores produktion, administration, vores showroom og vores lager.

  Swienty World Wide
  Vi er overbeviste om, at vores succes skyldes den enorme erfaring og ekspertise, vi vinder ved at operere både nationalt og globalt. Vi gør en dyd ud af at servicere alle lige godt; om man befinder sig i Thy eller Nepal. Igennem de sidste 35 år har vi sendt vores produkter til alle verdenshjørner. Det har givet os en uovertruffen erfaring og ekspertise med eksport, fragt og forsendelse. Derfor kan vi levere hurtigt, billigt og sikkert til alle overalt. Vi er World Wide.

  Innovation, kvalitet, alsidighed og anvendelighed er nøgleord i vores egenproducerede produkter.

  Oprindeligt kommer vi fra biavlens verden hvor vi ikke kun sælger fyldemaskiner, men også alt andet man skal bruge til biavl som erhverv, men vores fyldemaskiner har altid været et af vores kernekompetencer og i de sidste år solgt mere og mere til andre markeder end til honning.

  Vores biavlsprodukter kan ses på vores søsterside https://www.swienty.com/

  Vores i biavlskredse berømte DANA Api MATIC produktlinie, et af firmaets flagskibe, er meget pålidelige aftapningsanlæg til tapning af mere end kun honning. Der er tale om et professionelt og fleksibelt produktprogram, der gør dig i stand til at udbygge din løsning i takt med dit produktionsbehov stiger.

  Vi har altid været internationalt orienteret; et udsyn, der for alvor bærer frugt for os og vores kunder. Vi har sendt vores aftapningslinjer til snart sagt alle verdenshjørner, herunder store anlæg til Nepal og til Hans Kongelige Højhed, Kronprinsen af Saudi Arabien og det er en kunst at servicere anlæg på sådan et afstand med minimale midler. Derfor er vores garvede support team også vandt til at guide vores kunder til at identificere og løse de fleste problemsituationer uden et tekniker besøg.

  Vores mål er at producere anlæg til dit behov, der gør din fyldeproces mere effektiv og blive en maskinpartner for din virksomhed fremover.

  Venlig hilsen
  Swienty A/S  Henter produkter ...