Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon

Din indkøbskurv

  Pris i alt inkl. momsDKK 0,00
  Med Swientys brede produktprogram, kan vi tilbyde en økonomisk løsning til næsten alle tapperier der ønsker en automatisering af driften. For eksempel er vores tappeline i stand til at fylde og etikettere 1200 glas per time med en enkelt operatør!
  Omvendt kan et mindre tapperi starte operationen med en enkelt tappemaskine og med tiden udvide automatiseringen, når salgsfremgangen tillader det.

  Alle vore maskiner er forberedt til udbygning. Dermed undgår man unødvendige investeringer i maskiner, der måske ikke kan vokse med opgaven. Man kan herefter udvide, uden at man skal skifte dele af maskinparken ud.

  Har du spørgsmål? Kontakt os her!
  DANA Api MATIC 1000 er vores begynderfyldemaskine. Den er fuldt automatisk og billig og gør det muligt at begynde aftapningen med lave omkostninger. Den er nøjagtig, nem at betjene og kan programmeres til mange fyldemængder.

  Vores Basic Kit er kompakt og hurtig. Kombinationen af fyldemaskine og drejebord kan kraftigt øge produktiviteten. Kittet består af en DANA Api MATIC 2000 og et automatisk drejebord. Ved hjælp af denne kombination er brugeren ikke længere nødt til at vente foran maskinen og kan koncentrere sig helt om at tilføre glassene og rydde dem bort. Med denne enhed kan der påfyldes enheder lige fra 10 ml til 10.000 ml.

  Har I behov for både påfyldning og lågpåskruning, fås disse kombineret med drejebord i vores Pro Station. Den er kompakt, udstyret med hjul, så den er nem at flytte, og kan tilpasses forskellige glashøjder efter behov.

  Vores fuldautomatiske tappelinjer kan nøjagtig tilpasses dine behov. De sorterer, doserer og skruer låg på, de etiketterer efter behov op til tre etiketter, trykker lodnummer på og samler de færdige produkter sammen.
  Tappelinjerne er opbygget modulært og fungerer asynkront. Det betyder, at du kan udvide den lille tappelinje (f.eks. drejebord – transportbånd – tappemaskine – drejebord) efter dine behov med andre maskiner.
  På grund af de alsidige kombinationsmuligheder anbefaler vi, at du taler med os om dine produkter og behov for at kunne finde den optimale løsning til dig.